StoomSchoonStoomSchoon

Over ons

Mogen wij ons even aan u voorstellen?

StoomSchoon, de nieuwe dienstverlening binnen de Kooijmans Groep.

Diepte reiniging door Stoom op een hoge temperatuur

Diepte reiniging zonder toevoeging van chemische en/of schadelijke reinigingsmiddelen door een stoomtechniek met een temperatuur tussen de 150 en 160 graden Celsius. Met behulp van onze StoomSchoon units en indien noodzakelijk in combinatie met de ecologisch verantwoorde producten voor onderhoud en reiniging, zijn wij vervuiling de baas.

De StoomSchoon machine(s)® zijn effectief omdat de vervuiling wordt oververhit (het zgn. thermoshock effect). Hierdoor verbreekt de hechting tussen de ondergrond en de vervuiling wordt zonder aantasting van de ondergrond verwijderd. Hierdoor ontstaan er geen beschadigingen aan bijvoorbeeld uw gevel, dakpannen, zorghulpmiddelen, terrassen, badkamers, buiten trappen, etc.

Bent u ook benieuwd wat stoom voor u of uw organisatie kan betekenen? Door middel van onze gratis proef kunnen wij  aan u laten zien of onze stoomtechniek ook voor u het gewenste resultaat oplevert.

Wij hebben onze dienstverleningen onder gebracht in 3 onderdelen:

  • StoomSchoon-Binnen
  • StoomSchoon-Buiten
  • Hydrofoberen/Impregneren: nieuwbouw woningen en bestaande woningen

Visie

Wij dragen graag bij aan een goed milieu en willen met het reinigen op stoombasis de mensen laten ervaren en ook laten zien dat werken op onze groene manier ook echt mogelijk is en een gewenst resultaat geeft.

Missie

Schoonmaken met de kracht van stoom op een duurzame innovatieve en revolutionaire manier waarbij milieuvriendelijkheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan.

 

Volg ons


Stoomschoon is VCA gecertificeerd.

Bedrijfsgegevens

BTW nummer:
822.27.298.B01

Bank rekening nummer:
NL55ABNA0536634319

KvK: 67750672

StoomSchoon

24/7 Support

Name: Karim Bukala

Email: info@StoomSchoon.nl

Website: www.StoomSchoon.nl

Telefoon nummer: +31(0) 681 449 850

Adres: Nevadadreef 28, 3565 CB Utrecht

Copyright © 2016 StoomSchoon. Alle rechten voorbehouden.
Website by Wesaca